Team

Dit zijn de toppers die elke dag werken aan de realisatie van mooie entertainment concepten.

Erwin Rintjema
Directeur & Productiemanager

Erwin Rintjema

Na tijdens zijn studie een parttime baan in de evenementenbranche te hebben gehad begon Erwin aan zijn eerste echte baan in 2001; bij Sightline! Door de jaren heen is hij met het bedrijf meegegroeid en heeft hij zich steeds op elke uitdaging gestort die zich aandiende. Nog steeds brengt hij dezelfde energie mee naar elke productie die hij ook in zijn sporten gooit. Ondertussen heeft hij samen met Tammo het roer overgenomen bij Sightline en is zijn eerste baantje gegroeid tot de meest veelzijdige passie die hij zich kan voorstellen!
Erik de Vrankrijker
Productiemanager

Erik de Vrankrijker

Sport en evenementen, de twee passies van Erik. Voordat hij bij ons aan boord kwam heeft hij vooral veel ervaring opgedaan in productiewerk en regie bij sportevenementen. Maar zijn drive en ambitie gingen verder dan dat en dus is hij een zeer goede match met ons team, want we zoeken altijd ambitieuze duizendpoten. Of het nou gaat om produceren, editen, creatief zijn of lol maken, Erik werkt altijd hard met een lach op z’n gezicht en een foute apres-ski-Spotify-playlist op de achtergrond.
Pascal Rintjema
Productiemanager

Pascal Rintjema

Alweer een onderdeel van ons team sinds de zomer van 2011, Pascal schudt het kussen op met enthousiasme en zijn gretigheid om alles te willen weten over alles. Hij is niet bang om te vragen waarom dingen worden gedaan zoals ze worden gedaan. Dat helpt ons allemaal om op een frisse en open manier te blijven kijken naar het werk wat we doen, en elke dag te willen blijven verbeteren.
Jasper van der Klauw
Productiemanager

Jasper van der Klauw

Na zijn afstudeerstage heeft Jasper een vaste plek in ons team gekregen en daar zijn we maar wat blij mee. Goed organiserend vermogen, razendsnelle CAD-skills en zenuwen van staal maken hem tot een veelzijdige en betrouwbare collega én zorgen voor een opgeruimde loods. Buiten Sightline-uren dobbert Jasper graag rond in een bootje of legt hij knopen bij de scouting, altijd handig voor de “je-weet-maar-nooit”!
Productiemanager

Christiaan van Oudenallen

Na een dienstverband bij een facilitair leverancier en enkele jaren als freelancer, is Christiaan in 2020 bij ons aan boord gekomen en we zijn maar wat blij met deze enthousiaste, energieke duizendpoot! Hij heeft een groot netwerk in de regio en kan vaak nét even die andere blik geven op een technische productie-puzzel!
Tammo van Brakel
Directeur & Productiemanager

Tammo van Brakel

Het liefst rijdt Tammo in zijn Land Rover elke dag door de modder, maar zijn werk in de evenementenbranche is zeker een evengrote passie. Na als facilitair leverancier en promotor gewerkt te hebben belandde hij in 2005 bij Sightline. Voor de troepen uit en klaar voor elke uitdaging, dat is wat Tammo is. Sinds 2013 geeft hij samen met Erwin leiding aan ons bedrijf. Ook die baan voert hij elke dag met zijn welbekende vertrouwen en enthousiasme uit!
Productiemanager

Jeroen Veenman

De evenementenwereld heeft weinig geheimen voor Jeroen, productiebeest tot in z'n tenen. Hij heeft al voor zijn komst naar Sightline in 2014 jarenlange ervaring opgedaan als crewchief-licht, maar al die tijd al stiekem over de grens gekeken en met alle andere vakgebieden meegedacht. Inmiddels stuurt hij bij onze producties alle technische disciplines aan en zorgt hij met een aanstekelijke dosis enthousiasme, doorzettingsvermogen en vakkennis dat de job gedaan wordt!
Herwin Schippers
Productiemanager

Herwin Schippers

Herwin, de stille motor. Lid van ons team sinds 2012, maar meteen al zijn plek gevonden en voor ons allen voelt het alsof ie er altijd al was. Hij organiseert en produceert rustig en op de achtergrond. Maar pas op: keer op keer bewijst hij dat hij alles tot in het kleinste detail heeft voorbereid; niks ontsnapt aan zijn aandacht!
Productiemanager

Tim Vleugel

Technisch tekenaar

Misha Dokter

Misha vloog na zijn stage uit, maar vond gelukkig het Sightline-nest weer terug. Hij is onze vaste waarde op kantoor voor CAD-tekenwerk en nog honderd andere zaken. Altijd op zoek naar things-to-do en klaar om iedereen van dienst te zijn. Hij komt altijd rustig over, maar schijnt een zware rechtervoet te hebben en komt dus zelden te laat…
Jaap Bouma
Productiemanager

Jaap Bouma

Dr. Ir. in de werktuigbouwkunde, maar Jaap heeft zijn passie gevonden in de entertainment-industrie. Jarenlang heeft hij als freelancer gewerkt, en in die functie voor ons vele producties in het buitenland gedaan. We zijn trots blij dat hij in 2010 een full-time onderdeel van ons team is geworden. Jaap relativeert en ontnuchtert, en benadert op die manier elke uitdaging op zijn geheel eigen down-to-earth manier. In zijn vrije tijd houdt ie van snowboarden en het buitenleven, dus Jaap past ie ook nog eens perfect in het Sightline-outdoor-profiel!
Jos van der Hoeven
Productiemanager

Jos van der Hoeven

Als projectleider audio viel Jos al jaren op door zijn overview en brede interdisciplinaire blik. Wij waren dan ook erg trots dat hij als volgende stap in zijn werkende leven vanaf 1 maart 2015 bij ons kwam werken als productiemanager. Jos is weer een schakeltje in ons team waardoor we nog breder en diverser zijn. Net als bij een goed evenement: licht, geluid, video, decor samen maken de perfecte show!
Sander van der Ham
Technisch- en creatief tekenaar

Sander van der Ham

Ons creatieve talent! Sander is bij Sightline begonnen als stagiair en is nooit meer weggegaan. Als tekenaar verwerkt hij de meest complexe ontwerpen, maar prachtige ontwerpen maken doet zijn bloed echt sneller stromen. Een krachtige combinatie: creativiteit, maar met een sterk oog voor technische details; precies wat Sightline ook als bedrijf wil zijn...
Marcel Vellekoop
Productiemanager

Marcel Vellekoop

Na een stage, een afstudeerstage én een periode als freelancer bij ons te hebben doorgebracht is Marcel in 2014 full time bij ons aan boord gekomen als junior productiemanager. Ook op CAD gebied staat hij zijn mannetje, dus we hebben aan Marcel weer een goede multitasker! Categorie stille wateren hebben diepe gronden, hij is geïnteresseerd in elk onderdeel van ons vak en zorgt dat alles tot in de puntjes voor mekaar komt.
Joan Huele
Administrateur

Joan Huele

De stille kracht van Sightline. Mensen van buiten het bedrijf zullen Joan zelden dagelijks te spreken krijgen, maar toch heeft bijna iedereen met haar te maken. Alles wat met financiën te maken heeft gaat over haar bureau. Met grote zorg en precisie zorgt zij dat ons huishoudboekje op orde is en dat alle betalingen op tijd plaatsvinden.