Skip to main content

Diensten

Wij bedenken, ontwerpen en coördineren de technische uitvoering van onvergetelijke entertainment concepten.

Technische productie

De kern van onze dienstverlening is technische productie. Samen met de klant vertalen wij creatieve wensen en ideeën naar technische werkelijkheid. We fungeren als tussenpersoon tussen de organisator en de leveranciers van technische faciliteiten. En we dragen zorg voor een realistische en kloppende begroting. Vanaf de eerste inschatting tot de eindafrekening. Met onze dienstverlening verhogen we niet alleen de efficiëntie en kwaliteit van producties, maar zorgen we ook voor een fijne en ontspannen sfeer tijdens de op- en afbouw.

Site productie

Een goede terreintekening is leidraad voor het verkrijgen van vergunningen en houdt rekening met de beleving van de bezoekers en diens veiligheid. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur om indoor locaties en festivalterreinen in 3D in te meten en uit te tekenen. Een prettige terreinervaring van bezoekers bepaalt in grote mate de tevredenheid over het evenement en mag dus niet worden onderschat! De tekening is ook belangrijk voor de diverse leveranciers die het terrein tijdens de op- en afbouw betreden. Ook dit proces coördineren we graag.

Technisch tekenwerk

Het technische fundament van elk evenement is een technische tekening. Complexe sets en strakke tijdschema’s vragen om gedetailleerd tekenwerk. Onze technisch tekenaars zijn expert in het maken van 3D productietekeningen waarin alle onderdelen van de productie nauwkeurig op elkaar aansluiten.

Set design

Een gedenkwaardig evenement staat of valt met uniek set design. Onze in-house designers zijn ervaren concept ontwikkelaars die creatieve ideeën snel om weten te zetten in 3D visualisaties. Veel grote evenementenlocaties in Nederland hebben we al eens in 3D gevisualiseerd. Daardoor kunnen we ook gelijk laten zien hoe een ontwerp er op locatie uitziet. Samen creëren we zo een overtuigend concept dat een unieke beleving teweegbrengt!