Skip to main content

Over Sightline

Sightline Productions is in 1996 opgericht vanuit een passie om de entertainmentbranche verder te professionaliseren. Door de technische coördinatie bij één partij neer te leggen kunnen producties efficiënter, voordeliger en kwalitatief beter geproduceerd worden.

Onze missie

Vanaf de start van Sightline hebben we een duidelijke missie: de kwaliteit van entertainment concepten verhogen en het werk voor alle betrokkenen makkelijker en leuker maken!

Dat doen we door het maken van een technische tekening die klopt tot op de millimeter. En door een goede coördinatie tussen de wensen van de klant en alle betrokken leveranciers. Met onze productiemanagers in de buurt weet iedereen precies waar die aan toe is en wordt elke deadline gehaald. En dat zie je terug in het eindresultaat: unieke belevingen die door bezoekers niet snel vergeten worden.

Samen realiseren we unieke ervaringen

Vanuit ons kantoor in Utrecht werken we met een hecht team aan het realiseren van mooie producties. Ons team bestaat uit creatieven, technisch productiemanagers, CAD tekenaars en specialisten in onder andere audio, licht en video. Door deze diversiteit aan kennis zijn we in staat om de volledige markt te bedienen; van televisieproducties en muziekshows tot sportevenementen en corporate events.

Duurzaamheid

We zijn ons ervan bewust dat ook onze branche te maken heeft met verspilling en uitstoot. Door kritisch te kijken naar onszelf en de branche willen we hier wat aan doen. Zo hebben we in ons nieuwe pand al stappen genomen in de vorm van plastic reductie en warmtebesparing. Maar ook extern proberen we ons steentje bij te dragen. We zijn er nog niet, maar blijven zoeken naar oplossingen hoe het beter kan.  

Onze kernwaarden

Betrouwbaar

Creativiteit

Plezier

Ontwikkelen